Himalaya Film Festival 2014

Himalaya Film Festival 2014

In het weekend van 7, 8 en 9 maart vindt de 6e editie van het Himalaya Film Festival plaats. Mooie films en interessante randactiviteiten over de Himalya en haar bewoners. Locatie van deze 6e editie is het terrein en pand van XL De Ateliers in Dronten.

Het festival opent op vrijdag 7 maart met de film Nima Temba Sherpa, deze eerste film staat gepland om 19.30 uur. In totaal worden dit weekend zes unieke films vertoond over de Himalaya regio, haar bewoners en de indrukwekkende natuur. Een uitgelezen kans om eens nader kennis te maken met deze werkelijk unieke regio.

Naast de films biedt het festival een interessant randprogramma. Onder andere met vis roken met Himalayazout, voet massages en sacrale dansen. Het gehele weekend zijn tevens producten uit de regio te koop op de XL Fair. Enkele van deze producten worden overigens ook ter plaatse geproduceerd, bijvoorbeeld tijdens het spectaculaire raku stoken.

Speciale aandacht vragen we voor het Bhutaanse diner op zaterdag 8 maart. Het diner wordt geserveerd tussen 18.00 en 20.00 uur. Aansluitend kunt u naar de film van 19.30 uur Travelogue Tibet of naar de film Buddha's Lost Children Revisited met aanvangstijd 21.00 uur. Voor het diner vragen we een bijdrag van € 10,- pp. Indien u gebruikmaakt van het combi arrangement (diner en film) ontvangt u € 2,50 korting en betaalt u slechts € 15,- pp voor diner en film.

Graag heten we u van harte welkom op de 6e editie van het Himalaya Film Festival, tickets kunt u online kopen en afrekenen, maar dit kan ook ter plaatse aan de kassa.